Velkommen

 

Mitt navn er Lenitha, jeg er 17år og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen Education First (EF). 

Jeg kommer opprinnelig ifra Skedsmo kommune. Jeg tilbrakte 1.vgs på Sygna videregående skole, Sygna er en Kristen internatskole som befinner seg i Balestrand, i Sogn og Fjordane. Jeg valgte å reise vekk fra Skedsmo kommune fordi jeg vile oppleve noe nytt, men jeg så aldri på utveksling som en mulighet, siden jeg aldri har følt meg flink nok i engelsk. En av mine beste venner Anett (link) startet å titte på utveksling ganske tidlig, og jeg pratet masse med henne om det, og jeg hadde mer og mer lyst til å dra for hver gang vi snakket sammen. Jeg snakket litt med mamma og pappa, og vi dro på intervju med EF og bestemte oss for at de virket som en trygg og seriøs organisasjon. Etter intervjuet med EF begynte jeg med alt av utfylling av skjemaer ol.

 

Familien min her i Texas består av en mor, med to barn på 12 og 9år. Vi er en aktiv familie og det er alltid fullt liv i stua. Vertsmor er veldig omsorgsfull, utadvendt og sporty, og hun er veldig enkel å snakke med. Verts søster på 12år driver med gymnastics, og er en veldig glad og sprudlende jente, som bryr seg om vennene og familien sin. Verts bror på 9 år er alltid med venner og spiller fotball, enten det er i bakhagen eller inne i stua. Verts bror er en utrolig sjarmerende gutt som det er lett å bli glad i. Sist men ikke minst så har vi meg på 17år, jeg er med i Pep-Squad. I pep-squad drar vi på alle fotball kampene for å heie. Nå som fotball sesongen er slutt for i år gjør vi oss klare for konkurranser i februar. Jeg trives utrolig mye hos familien, og kunne ikke vært mer fornøyd. 

  -LSTX

4 kommentarer

ANETT

05.12.2015 kl.09:11

#1 fan !! stolt av deg snupp

Celii

05.12.2015 kl.11:22

Du er tøff Lenni! Ser ut som du har det bra 💛

Maria ese (sygnabuddie)

05.12.2015 kl.11:30

Hei duu! Topp at du har laget blogg, skal følge med !😍😍 digger deg

Hanna

06.12.2015 kl.20:50

åå så gøy! gleder meg skikkelig til å følge deg videre <3

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits