#102

Lokal tid 10:58PM (Norsk tid 05:58)

I dag er det 102 dager siden jeg dro fra trygge Norge. 102 dager siden jeg ga mamma og pappa en siste klem, før jeg dro ut i den store verden for å oppleve noe nytt. For meg har disse hundre dagene flydd forbi og jeg føler tiden går så utrolig fort.

 

Jeg går på John Marshall High School, det er en veldig gammel, men flott skole. Skolen er delt opp i flere bygninger (A,B,C,D o.s.v.), noe som betyr du må gå ut for å komme deg til neste time. Jeg synes det er veldig greit, så jeg får litt frisk luft mellom timene. Skolen her i USA er veldig annerledes i forhold til skolen i Norge. På skolen vil du blir vurdert ut ifra arbeidet du gjør i timene, pluss prøver. Prøvene er ofte multiple choice, noe  som gjør det veldig enkelt å få bra karakterer hvis du følger med i timene. Mange skoler har veldig masse lekser, jeg er såpass heldig at jeg nesten ikke har lekser. Hvis du skal på do i timen trenger du "hall pass", og de er veldig strenge på at du kommer presis til timene. Jeg har syv minutter mellom hver time, klokka ringer tre ganger på den tiden, det ringer en klokke etter fire minutter, en ny etter seks også en siste når det har gått syv minutter. Hvis du kommer ett minutt etter den siste klokka har ringt, må du gå ned til kontoret for å få et "tardy pass". De er veldig strenge på dresscode, vi har bla. ikke lov til å bruke ripped jeans, dette varierer veldig fra skole til skole, og stat til stat. Sport er også en veldig stor del av skolen, spesielt amerikansk fotball. På fotball kampene har vi ett stort band som spiller og opptrer sammen med pep-squad.

 Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte meg på facebook

-LSTX

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits