Lost Maples

Lokal tid 11:04AM (norsk tid 18:04)

 

På lørdag tok vertsfamilien og jeg turen til Lost Maples med en venn av vertsmor. Dette skulle være en liten familietur før ungene dro til pappaen sin for julen. Vi dro hjemmefra rundt 11:00AM, sånn at vi skulle få så mye ut av dagen som mulig. Vi kjørte i ca 45 minutter før vi kom fram til vertsmor sin venn, han eier en veldig stor tomt med masse, masse land. Vi sier at han bor på "country" siden, siden det er så få hus. Sist vi var hos han rei vi på hestene han hadde, kjørte rundt i golfbilen (du trenger en golfbil for å komme deg rundt på tomta) og tittet på geitene, han kjøpte også en liten gris mens vi var der. Jeg og vertsmor lurte ekstremt på hva han skulle med denne grisen, men når vi kom denne gangen hadde grisen blitt kjempestor og han hadde bygget et hus til grisen, og hele pakka. Etter en liten stund satte vi oss inn i bilen og tok turen mot Lost Maples.

Lost Maples er en park hvor du kan fiske, svømme, campe eller gå på fjelltur. Lost Maples er et veldig populært sted å reise rundt November/Desember fordi trærne skifter farge, og naturen er utrolig vakker. Vi gikk bare en liten tur rundt og tok litt bilder før vi kjørte videre til en Resturant som het "backyard bistro". Vennen til vertsmor kjente de som jobbet der, og de var utrolig hyggelige. Maten de serverte var utrolig god, jeg elsker å spise på "typisk" Texas steder sånn at jeg får opplevd kulturen. 

Meg, Vertsbror og vertssøster 
-LSTX

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits