Six Flag

Lokal tid 12:38AM (norsk tid07:38)

 

I dag våknet jeg rundt 9:00AM, noe som betyr at jeg hadde god tid til å lage en god (ikke fullt så sunn) frokost, og se på TV før jeg tok meg en dusj. Når jeg satt å sminket meg kom postmannen, postmannen kom bærende på en Biltema eske, noe som betyr pakke fra Norge(!) . Mamma hadde fortalt at hun hadde sendt en liten gave til vertsbror, vertsøster og vertsmor, men pakken inneholdt også to gaver til meg (en av de var fra julenissen, hehe). Det var også en etterlengtet hettegenser som jeg glemte hjemme.Rundt 3:00PM hentet Brittney meg før vi dro for å hente Roxanne, også gikk turen videre til six flag, jeg kjøpte meg (endelig) sesong kort. Six flag er en fornøyelsespark som er utrolig populær her i USA. Etter solen har gått ned slår de på alle lysene i hele parken og det blir utrolig vakkert. Vi tok litt forskjellige karuseller, spiste litt typisk amerikansk mat som jeg ikke hadde prøvd enda. Vi spiste caramel apple (eple på pinne dyppet i karamell) og wafflefries (fries formet som vaffler). Vi var veldig heldige som valgte å dra akkurat i dag, fordi de hadde en liten konsert før det var  nedtelling til tenning av juletreet, når juletreet ble tent kom det masse fyrverkeri og falsk snø. Vi var utrolig heldige med været, det var stålende sol og veldig varmt.Var litt skeptisk til dette, regnet med at det kom til å bli mye gris, men det var utrolig godt. De hadde de også dyppet i "candy".


Etter tenningen av juletreet

Roxanne, Brittney & meg


 

 

Six flag har et tog som går igjennom hele parken slik at du kan få med deg alt av julepynt og julelys uten å gå hele veien. Etter jeg begynte å se på en serie som heter  "Switched at birth" har jeg vært ineressert i ASL (American sign language). Jeg har prøvd å plukke opp så mye jeg kan fra å se på TV. Når vi satt på toget spurte Brittney hvordan man sier "Merry Christmas" på tegnespråk, jeg viste henne hva det var, og tenkte egentlig ikke så mye mer over det. Det satt ett par rett over oss, og etter en liten stund spurte damen "Hvor er det du har lært deg tegnespråk?" Jeg fortalte at jeg har lært det av et TV show. Hun ble utrolig imponert og fortalte at jeg deltok i å gjøre det lettere for døve og hørende slik at de kan kommunisere. Det viste seg at denne damen er en interpreter (en som "oversetter") for barn som har svekket hørsel slik at de skal få delta i sport osv. Dette viser hvor åpne og vennlige amerikanere er, når togturen var ferdig ønsket jeg henne god jul (på tegnespråk selvfølgelig ;) ).Mine kjære wafflefries.

Håper alle hadde en fantastisk lille julaften

-LSTX

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits