Weekend (3)

Lokal tid 8:00PM (norsk tid 3:00)

 

Sist fredag, rakk jeg knapt komme inn døren før venninnen min tekstet meg, og sa hun var på vei for å hente meg. Vi tok turen til Car-Vel Skate Center. Jeg er ikke så veldig flink til å stå på køytene, men det er utrolig gøy. De spiller masse bra musikk, og stemningen er alltid på topp. Utover kvelden har de mange temaer for de som er på "banen",  noen av temaene er blant annet: Kun de med glow stick, eller kun baklengs kjøring. 


Roxanne, meg, Grace og Brittney 

På lørdagen ble jeg og vertsmor enige om at jeg skulle stå for middagen, så vertsmor, vertsøster og jeg dro til butikken for å handle matvarer og plukke opp vennen til vertsøster. Siden jeg skulle lage middag, ble det laks på menyen. Vertsmor hjalp meg med hva jeg skulle gjøre o.s.v. så vi lagde maten sammen, det var utrolig kjekt. Når maten var i ovnen kom venninnen min Jessica, hele familien + Jessica og venninnen til vertsøster spiste, før vertsmor dro ut med noen venner. Jessica og jeg fikset håret på hverandre, og hun gjorde sminken min (hun er utrolig flink med sminke). Utover kvelden bestemte vi oss for å bake (NORSKE) brownies med (NORSK) melkesjokolade. Jessica fortalte meg at når jeg reiser så er det viktig at jeg husker på å sende henne norsk sjokolade, fordi det var noe av det beste hun hadde smakt.  


Meg og Jessica. -LSTX

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits