Show off

 

Lokal tid11:09PM (norsk tid06:09)

Jeg vil starte dette innlegget med å fortelle alle hvor takknemlig jeg er! Jeg trives så utrolig bra hos familien min og jeg har blitt ubeskrivelig glad de de. Jeg har venner gode som gull og jeg har ett lag som alltid stiller opp. Tusen takk til EF (og mamma&pappa)  som gjorde det mulig for meg å møte så fantastiske mennesker, og for at jeg får oppleve å leve den "Amerikanske drømmen".

Etter uendelig mange timer brukt i dansestudio det siste halv året, var dagen edelig her. Vi skulle endelig vise fram for skolen og foresatte hva vi har klart å sette sammen for konkurransen som kommer opp om tre uker. Jeg følte skoledagen varte for evig, alt jeg ville var at kvelden skulle komme så vi kunne opptre. Etter skolen kom alle jentene på laget til garderoben, vi hjalp hverandre med å fikse sminke, håret og ta bilder før vi gikk igjennom dansene en siste gang før vi skulle opptre. 
Meg & Pam(ela)

Minuttene gikk, og vi kjørte igjennom og finpusset dansene for en siste gang før folk begynte å komme. Det var mange som kom en time før vi skulle starte for å forsikre seg en god plass. Tiden var inne for det første danse nummeret, vi samlet oss i en sirkel, ett siste heiarop før vi skulle ut på dansegulvet. Jeg stilte opp med ett smil på fjeset og haken opp, da jeg fikk øyer på vertsmor som satt på første rad og vinket. Før jeg visste ord av det var dansen over og, det var inn i garderoben for skifting av sveis og klær før vi skulle på med neste dans.


Pam(ela), meg & Jessica

Det var utrolig bra stemning i garderoben. Før du går ut på gulvet vil du alltid høre en som ønsker deg lykke til, gir deg en high-five eller ett klapp på skuldra. Skolen jeg går på er kjent for å ha veldig sterk og bra "school spirit", og det hjelper utrolig mye for de som er nervøse rett før de skal på gulvet. Når vi var ferdige med hele showet takket vi for oss og jeg gikk opp til vertsmor, vertsmor hadde en stor blomsterbukett og en liten gave til meg. Det første hun sa til meg var "Jeg er så utolig glad jeg ikke gikk glipp av dette, jeg er veldig stolt av deg Lenitha". Vertsmor tok litt bilder av meg og vennene mine før vi dro hjem. Når jeg kom hjem kom vertsbror og Vertsøster løpende ned trappa for å gratulere meg. 


Brittney & meg 

 

-LSTX

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits