Rodeo

Lokal til 10:21PM (norsk tid05:21)

 

På onsdag dro nesten alle uvekslings-studentene i San Antonio (som reiser med EF) til Rodeo'en som var i byen. IEC'en min plukket meg opp rundt klokken 08:00 på morgeningen. På vei til Rodeo'en dro vi innom whataburger, for å kjøpe litt mat og plukke opp to andre studenter. Vi kom fram til Rodeo'en rundt klokken 09:00, der møtte vi resten av utvekslings-studentene, og han som skulle vise oss rundt. For at de skulle kjenne oss igjen gav de ut blå bandanaer og et armbånd som alle måtte ha på seg. Det er utrolig lenge siden jeg har sett de andre utvekslings-studentene, så det var utroplig kjekt å se de igjen. 


Utvekslings-studentene + IEC'en min
 

Vi fikk en omvisning rundt nesten hele Rodeoen, hvor det ble forklart om historie og "fun facts" om stedet. Vi fikk masse informasjon om dyrene og hvordan de trente de forskjellige dyrene før de auksjonerte de bort. Når vi var ferdige med omvisningen dro de fleste tilbake til det internasjonale rommet, mens jeg og Helena (som også er fra Norge) dro med oss en av de som viste oss rundt for å se på grisene. Helena og jeg prøvde desperat å få et bilde med en av grisene, men det var nesten umulig fordi grisen bare beit oss(haha). 

Fikk bildet av en av grisene som sov, ahhaa
 

Etter ett forsøk på å få et blide med grisene dro vi tilbake til det internasjonale rommet, for å spise lunsj sammen med de andre. Etter vi hadde spist lunsj var planen at alle skulle se på grisene, men siden jeg og Helena hadde vært litt utålmodige fikk vi litt fritid mens de andre var inne hos grisene. Helena og jeg satte oss ned ved rampen, hvor noen gutter trikset på sykler mens vi spiste (selvom vi akkurat hadde spist, haha). Vi tittet gjennom butikkene, og jeg fant en butikk som hadde ringer som de graverte inn tekst på, men jeg klarte ikke bestemme meg for hva teksten skulle være. Damen som jobbet i butikken fant hvilken størelse jeg hadde i ringer, hvilken type ring jeg likte best og skrev det ned på ett kort for meg, sånn at jeg bare kunne ringe henne å bestille når jeg hadde bestemt meg. Vi kjøpte et caramel apple før vi dro tilbake for å møte resten av flokken, og ta turen hjemmover.-LSTX

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits