MILITARY BALL

Lokal tid 11:13PM (norsk tid 6:13)

 

JORTC står for Junior Reserve Officer Training Corps, og er et valgfag du kan ta på High School her i USA. JORTC lærer deg bla. om hvordan du kan være en god leder, disiplin, U.S. militær historie, drill og seremoni, dette er kun ett utdrag av noen få ting av alt det de lærer gjennom året. Ved å være med i JROTC må du ha på deg uniform en dag i uken, det anses "pride" å bære uniformen. Du får medaljer på uniformen ut ifra hva du oppnår gjennom året.  (Hvis du ønsker å lese mer om JROTC kan du klikke på denne linken; HER)

 

På lørdags morning dro jeg til Brittney for å gjøre meg klar til military ball, Military ball er "prom" for alle som er med i JROTC. Jeg var så heldig at Brittney inviterte meg så jeg kunne oppleve dette. Vi fikset oss og tok noen bilder før vi kom fram til lokalet der de ropte de opp navnene våres. Jeg følte meg utrolig spesiell når de ropte: "Brittney Etternavn, med følge av Lenitha Etternavn". Ved inngangen var det en rød løper der det stod fire gutter på hver sin side med sverd og uniform. En av guttene ropte: "sword prepare", og alle løftet sverdene sine helt likt, så ropte han: "sword up" også dannet de en bru med sverdene som vi kunne gå under. Beklager for veldig dårlig bilde, men jeg fant det på mystory på Snapchat. Detter er bare så dere skal få en idè om hvordan det så ut. Brittney og jeg henger på veggen i JORTC bygningen, jippi.Meg og Brittney

 

Vi satte oss ned ved bordet vårt, hvor vi ble servert utrolig god mat. På veggen var det bilder av seniors gjennom alle årene i JTOTC, og det var kroning av alle fire klasser. Etter vi hadde spist gikk vi til rommet ved siden av danse-hallen for å ta bilder i en photo booth som de hadde satt opp. Vi tok utrolig mange bilder hvor vi kledde oss ut, før vi dro tilbake til danse-hallen for å danse. Jeg må si at stilen på dansen her er noe helt annet en i Norge (takk for det, he-he). Siden jeg er i Texas så var det (selvfølgelig) country dansing, dansing til kjente sanger som thriller, og par-dans. Amerikanere er utrolig flinke til å danse, og jeg har helt ærlig ikke danset par-dans siden 9.klasse, så Brittney måtte lære meg litt basic steps. Når klokken nærmet seg 11:00PM (23:00) dro vi til Mcdonalds og kjøpte Mc flurry's, før vi dro hjem til Brittney. Når vi kom hjem hoppet vi rett i pysjen og spilte på playstation til vi sovnet.


Meg, Brittney, Alex sin date og Alex

Meg og Brittney
 

Hvis du er en kommende utvekslings student ville jeg prøvd å være med i JROTC, det ser utrolig gøy ut!

-LSTX

Én kommentar

facelessfashiion

05.04.2016 kl.09:10

så gøy :)

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits