Travel in time with me

Lokal tid 10:14PM (norsk tid 5:14)

En liten oppdatering på hva jeg har gjort i det siste.

Vertsøster er nå ferdig med alle konkurranser som er for denne sesongen. Jeg er utrolig stolt av vertsøster som jobber så utrolig hardt når det kommer til gymnastikk. 


Vertsbror er også ferdig for sesongen, vi reise ut til New Braunfels for å dra på den siste turneringen han hadde. Vi tok med oss mat og hadde piknik etter alle kampene var ferdig, også badet vi i elven.

Vertsmor hadde bursdag, vi var så heldige at vi hadde fri fra skolen på bursdagen hennes, så da lagde vi frokost til henne, kjøpte blomster og en liten gave.

Spring Fling! spring Fling er en greie på skolen hvor de setter ut boder hvor du kan kjøpe all slags mat, og godteri til intnekt for forskjellige ting. vi kastet også noen paier i ansiktet på cheerleaderne.

SPRING SHOW- det er så utrolig mye å si om spring show, men for å gjøre det kort var dette min siste opptreden med laget. Det ble felt en del tårer når spring show var over 

 

-LSTX

 

Én kommentar

emma

02.06.2016 kl.14:43

hei! jeg lurte på om du kunne delt studentvideoen din, så vi som ikke har laget den enda kan få litt inspirasjon for hvordan den skal være?:D

Skriv en ny kommentar

lenithatx

lenithatx

17, Skedsmo

Mitt navn er Lenitha og jeg befinner meg nå i San Antonio, Texas. Jeg reiser med organisasjonen education first (EF). På denne bloggen kan du følge meg gjennom resten av året mitt her i USA.

Kategorier

Arkiv

hits